Σχετικά με εμάς

Η Αρίων Transport ΙΚΕ ιδρύθηκε το 2016 κατόπιν μετατροπής της ατομικής επιχείρησης του κ. Άγγελου Φαλάρη σε ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία, και συγχώνευσής της με την Αρίων ΙΜΕ ΕΠΕ.


Στελεχώνεται από πολύ έμπειρους επαγγελματίες με δραστηριότητα πολλών δεκαετιών εν γένει στις χερσαίες μεταφορές και ειδικότερα στις μεταφορές πετρελαιοειδών εμπορευμάτων.
Λόγω τόσο της φύσει επικίνδυνης και υψηλής ευθύνης δραστηριότητάς μας όσο και του υψηλού επιπέδου επαγγελματισμού μας, η Πολιτική μας επικεντρώνεται στο τρίπτυχο Υπευθυνότητα – Αξιοπιστία – Ασφάλεια. Βασική αρχή μας είναι πάντοτε πως «εάν δεν φροντίσουμε τους πελάτες μας με επάρκεια και αξιοπιστία, τότε κάποιος άλλος θα βρεθεί να το κάνει».


Τα στελέχη και το προσωπικό της Αρίων Transport ΙΚΕ είναι αφοσιωμένοι στο να λειτουργούν με ύψιστη ποιότητα σε όλο το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Στόχοι μας είναι οι πελάτες μας να είναι μονίμως ικανοποιημένοι και το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας, Ασφάλειας κ’ Περιβάλλοντος που υιοθετούμε να εφαρμόζεται πλήρως.
Η κεντρική εγκατάστασή της εταιρείας μας πληροί υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και κάλυψης αναγκών των μεταφορικών μονάδων μας και βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή Γερμανικά (θέση Ζουνό).


Το μεταφορικό μας έργο καλύπτει τις περισσότερες γεωγραφικές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένων της Κρήτης και νησιών του Αιγαίου και του Ιονίου και αφορά κυρίως σε παραδόσεις πετρελαιοειδών σε λιμένες, αεροδρόμια, αερολέσχες, πρατήρια υγρών καυσίμων, εργοστασιακές μονάδες, εργοτάξια κ.λπ.

ISO

Please publish modules in offcanvas position.